Om bloggen

I december 2009 skrev jag mitt livs första blogginlägg. Då var jag föräldraledig från mitt företagande och ville roa mig med något. Och roligt var det, jag bloggade om ditt och datt ur min vardag i två och ett halvt år. Sen blev det en paus. En väldigt lång paus, skulle det visa sig, många år då jag ofta tänkte på min blogg, men inte riktigt visste var jag skulle börja.

Småningom kom jag i alla fall till insikt om att jag faktiskt är expert på någonting: Det är 23 år sedan jag för första gången startade en business inom direktförsäljning. Det var otroligt spännande, utmanande och inte helt lätt. Men här är jag nu. 23 år och tre varumärken senare.
Min nuvarande business har jag framgångsrikt jonglerat i snart 18 år, och den planerar jag att låta växa och utvecklas så länge jag lever.
Ja, jag skrev faktiskt framgångsrikt… Det är ju väldigt anti-jante att påstå att jag är framgångsrik, men det är jag. Framgång mäts för mig inte i pengar, även om det självklart är viktigt att en business genererar vinst, utan mitt mått på framgång är personlig utveckling, balans i tillvaron och en glad familj. Och ja -även pengar på kontot, men det kommer först på fjärde plats.
Min business är min passion, och jag älskar produkterna och människorna som utgör min vardag. Med åren har jag insett att det är bra att ha en hobby, men hobbies tar tid och tråkar fort ut mig. Under en tid har jag därför ställt mig frågan hur jag kan kombinera min passion för direkthandel/hembaserad business med en annan passion jag har, nämligen det skrivna ordet.

Ja, jag har 23 års erfarenhet av att driva en egen hembaserad business, och framför allt har jag nästan lika lång erfarenhet av att leda kvinnor som vill driva sina egna verksamheter. Och jag älskar att utbilda, inspirera och, just det -SKRIVA. Konstigt att det tog mig så lång tid att inse VAD jag ska skriva om… Men här är jag nu. Jag vill dela med mig av min passion: ge inspiration, peppa och sprida kunskap.

Du som hittat hit och tänker -vänta nu, det här är ju inte alls för mig… Ha tålamod och häng kvar ett litet tag. Kanske hittar du mer av intresse här än du nu anar. Det som gör kvinnor (och män) framgångsrika i byggandet av en egen verksamhet, är oftast en kombination av uthållighet, sunt förnuft och people skills. Och sånt behöver vi ju alla i vår vardag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *