Okategoriserade

Höstbilder

Hösten är verkligen min favoritårstid, men vissa dagar vaknar man och känner sig inte riktigt på topp. Har varit förkyld i helgen och tagit det rätt lugnt. Nu är det bättre, men vilket antiklimax det blev med valet igår. Resultatet var ju väldigt väntat, men för min del inte det önskade… Blir intressant att se var vi hamnar… Nåja, valresultatet kan jag inte göra något åt, men eftersom jag är min egen chef har jag i alla fall ansvar för mina egna resultat, så de ska jag ta itu med nu. Här kommer några höstbilder från min promenad, tagna innan jag tappade nyckeln(!).

bild 3 bild 2

bild 1nätvitsvamp

En kommentar

  • Emma

    Vilka fina bilder, gillar verkligen den med spindelnätet!
    Jag håller fullt med, hösten är väldigt mysig och man får chansen att ta bilder på fina utsikter, natur osv 🙂
    Så man får passa på ordentligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *