Mina tjänster

Din guide till beauty & business

Behöver du hudvårds- eller makeuprådgivning? Vill du skaffa dig en ny look eller snygga till dig inför den där viktiga jobbintervjun? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar jag mer om vad jag kan hjälpa dig med.

Du kan även boka mig för en temakväll, afterwork, möhippa eller tjejkväll. Ni får lyxa till det med handvård, ansiktsvård eller en makeover!

I alla mina tjänster ingår även kostnadsfri uppföljning, som bokas separat och enligt överenskommelse med var och en, samt nöjdhetsgaranti vid eventuellt köp av produkter. Allt för att säkerställa  bästa möjliga resultat för kunden.

Jag har endast öppet efter överenskommelse, boka via telefon:
070-572 01 98

 • 2021-04-29 11:47

  Hudvård för män

  Personlig hudvårdskonsultation och utprovning av produkter.

  info
 • 2021-04-29 11:47

  Hudvård

  Personliga hudvårdsråd skräddarsydda efter din hud. Digitalt eller IRL. Hudvårdskurser för grupper om 2-6 personer. Kursen behandlar grundläggande hudvård och du får prova produkter anpassade för din hudtyp. Kostnadsfri konsultation och rådgivning.

  info
 • 2021-04-29 11:47

  Makeup

  Personliga makeuptips, där du lär dig att göra din egen makeup med färger som passar dig. Makeupkurser för grupper om 2-4 personer. Kursen lär dig att lyfta fram dina bästa sidor och ha kul med att experimentera med färger.

  info
 • 2021-04-29 11:47

  Företagstjänster

  Visa din personal uppskattning genom ett skräddarsytt program som passar förjust er. Sätt välbefinnande på schemat genom att boka in hudvårdsrådgivning med produktprovning individuellt eller i små grupper hela dagen enligt överenskommelse. Eller varför inte bjuda in mig och mina kollegor som avslutning på en konferensdag innan ni går vidare till anläggningens relaxavdelning, så är alla fräscha och snygga inför kvällens middag. En uppskattad överraskning som hjälper konferensdeltagarna ladda om inför eventuella kvällsprogram!

  info
 • 2021-04-29 11:48

  Hemma hos dig

  Boka ett traditionellt hemparty med en modern touch i avslappnad miljö vid ditt köksbord. Ge dig och dina vänner en stunds lyx i sommarstugan, vid poolkanten eller i trädgården om vädret tillåter.

  info

Temakvällar

Perfect Parfum
Hitta din egen doft bland de underbara dofterna!

Winter Beauty
Tips för vintervård och produktprovning

Ladies Night
En kväll med manikyr och kroppsprodukter

Lip Service
Läppvård och jakten på det perfekta läppstiftet

Bridal Beauty
Välj den perfekta bröllopsdoften, hitta det rätta läppstiftet och glansen  och gå igenom alla hudvårdsbehov i god tid inför den stora dagen. Spendera några lyxiga timmar med dina tärnor, mamma och blivande svärmor.

Summer Night City
En enkel terrasslook med dina bästa sommarfärger

Soulful Eyes
En intensiv behandling för huden kring ögonen och tips för en bra hemmarutin som motverkar svullnad, mörka ringar och ålderstecken.

Micropeeling
Omedelbara resultat och lyxig hudvård, som ger silkeslen hud

Gillar du utmaningar? Älskar du makeup och hudvård? Drömmer du om att starta eget?

Kanske vill du jobba med mig? Då är du välkommen att kontakta mig för en intervju. Är vi rätt för varandra erbjuder jag utbildning och stöd när du bygger upp din egna fristående verksamhet.


Maria Backman
Din guide till Beauty & Business

070-572 01 98
PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hcmlhQGJlYXV0aWZ1bG1pbmRzLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm1hcmlhQGJlYXV0aWZ1bG1pbmRzLnNlPC9hPg==